2010-03-16 08:05:56• hírek • Szatmár.ro

Kölcsey Norbert az új elnök

SZMDSZ tisztújító kongresszus

A Szatmári Magyar Diákszövetség nemrégiben tartotta tisztújító közgyűlését a szatmárnémeti RMDSZ székházban. A kongresszus első felében Polner Zoltán, a szervezet leköszönő  elnöke az elmúlt évek sikereit ismertette, amelyek a szervezet kitartó munkájának köszönhetőek.

A kongresszus második napirendi pontja az új elnökség megválasztása volt. Az új elnök Kölcsey Norbert lett, aki a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen működő politikai marketing mesteri tagozatának hallgatója. Az alelnöki tisztségre megválasztott Fábián Zsolt a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Kommunikációtudományok karának harmadéves diákja.

Továbbá  az SZMDSZ új titkárral és tanügyi biztossal gazdagodott, Vereczky Csongor és Csenteri Melinda személyében, akik a szatmárnémeti Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közigazgatás szakának diákjai.

Az új vezetőség a jelenlévők által egyhangúlag lett megszavazva, amelyet követően Kölcsey Norbert, új elnök, beszédében kiemelte a szatmári ifjúsági élet fellendítésének szükségességét, valamint a a fiatalok nevelésére és érdekképviseletére irányuló tevékenységek fontosságát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: